Educatief circuit

assel-admin

13 februari 2019

Geen reacties

Ga op een uniek educatief parcours rond Hotel du Moulin d'Asselborn en ontdek de fascinerende geschiedenis en natuur van de omgeving. Het educatieve circuit omvat verschillende leerervaringen die uw verblijf zullen verrijken.

Verken de prachtige natuur rond het hotel en leer over de flora en fauna die er hun thuis hebben. Ontdek interessante feiten over de lokale fauna en het belang ervan voor het ecosysteem. Duik in de rijke geschiedenis van het hotel en zijn omgeving. Leer over de oorsprong van het hotel en hoe het zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld. Bezoek het nabijgelegen gedenkteken en krijg meer inzicht in de betekenis ervan. Neem deel aan educatieve activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin. Als klap op de vuurpijl kunt u een bezoek aan een van de musea van het hotel boeken.

Na een dag van leren en ontdekken, keert u terug naar het comfort van Hotel du Moulin d'Asselborn en ontspant u zich in onze gezellige kamers of geniet u van een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Boek nu uw verblijf en dompel u onder in de rijke geschiedenis en natuur van de streek met ons educatief circuit. Een gratis gids met de 20 stappen van het circuit is gratis verkrijgbaar bij de receptie!

 

 

 

Ontdek wat er nog meer te doen is in de buurt van het hotel